Verkrijgbaarheid

VERKRIJGBAARHEID


CLAYVE IS VERKRIJGBAAR BIJ ONDERSTAANDE VERKOOPPUNTEN

Verkooppunten


ARTWAY VLOEREN

Matensestraat 62c
6669 CJ Dodewaard
Tel: 085- 489 47 96


info@artway.nl

OOK DEALER WORDEN?

mail naar:

info@clayve.nl

Over Clayve

Unieke vloer- of wandafwerking met natuurlijke klei-pleisters

Maak uw interieur persoonlijk

Bij Clayve geloven wij dat een vloer ook natuurlijk afgewerkt kan worden: door de inzet van klei-pleisters. Wij bieden een gemakkelijk te onderhouden en duurzaam product om uw interieur uniek en persoonlijk te maken: een slijtvaste, waterbestendige afwerking op diverse soorten materiaal, zelfs geschikt voor keuken of badkamer. Clayve geeft uw vloer, wand of meubels een zachte, elegante kleisteen- uitstraling. Met Clayve creëert u rust en comfort, in elke ruimte.

Leverbaar in prachtige, natuurlijke kleuren

Clayve is leverbaar in verschillende eigentijdse kleuren en is op nagenoeg iedere ondergrond aan te brengen. Door het gebruik van speciale ‘kleurpigmenten’ is Clayve verkrijgbaar in vele verschillende, natuurlijke kleurstellingen, waardoor het product past bij elke stijl en interieur.

Over Cunera

Cunera vloerbedekking is al sinds 1870 specialist op het gebied van vloerbedekking. In 1995 ontving Cunera tijdens haar 125- jarig jubileum een koninklijke onderscheiding en wordt sindsdien het predicaat ‘bij koninklijke beschikking hofleverancier’ gevoerd. Cunera levert alleen via de officiële dealers; dit zijn door Cunera geselecteerde speciaalzaken. Cunera garandeert u hiermee een adviseur waar u terecht kunt voor een gedegen advies, service en betrouwbaarheid.

Of het nu gaat om kamerbreed tapijt, karpetten, tegels, lopers, traplopers of matten: Cunera levert zowel in design als in kwaliteit verantwoorde vloerdekking op natuurlijke basis. Het designteam van Cunera werkt continu aan de ontwikkeling van nieuwe dessins, kleuren en materiaalcombinaties.© Copyright 2018 - Clayve® is een merk van Cunera // Ontwikkeld door GSTALT